Звернення Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко до Дня Європи

Цьогоріч Україна вдруге долучилася до заходів з нагоди Дня Європи – свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті.
День Європи для українців – це також особливий день. Європейське майбутнє – це те, чого прагне Україна, українці. Ми також відстежуємо позитивну тенденцію у збільшенні кола партнерів, зокрема мова про розширення співробітництва територіальних громад із муніципалітетами Європейських країн. І ми повинні працювати над активізацією такого партнерства, адже Україна та Європа єдині, ми маємо однакові цінності і однакові прагнення жити у демократичному світі. Україна - європейська держава – не лише за географічним розташуванням, - за духом.
Хочу висловити слова щирої вдячності за ту підтримку, яку громадам, районам та областям надають країни Європи, за єдність у всебічній допомозі Україні в імʼя Перемоги загальнолюдських і європейських цінностей. І ця підтримка має бути ще масштабнішою, адже саме зараз вирішується доля не лише України, але і всієї Європи. Ми відстоюємо демократичні принципи, які забезпечують функціонування сучасного цивілізованого суспільства. Ми вдячні усім, хто сьогодні працює на консолідацію та посилення нашої
Держави.
Разом – переможемо у війні за незалежність, відновлення миру та справедливості!
Слава Україні! Слава Європі!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...