У Харкові та області стартував проєкт “ДОВІРА”

Він реалізується у Донецькій, Харківській, Запорізькій, Дніпропетровській областях благодійним фондом «Посмішка UA» за фінансової підтримки американського народу.
«В рамках проєкту постраждалим від гендерно зумовленого насильства надається безоплатна психосоціальна підтримка. За соціальною, психологічною, юридичною допомогою до проєкту можуть звернутися жінки, дівчата, хлопці, чоловіки, які постраждали від насильства пов’язаного з війною, сексуального насильства, гендерного та домашнього насильства», - розповіли ініціатори проєкту.
Допомога надається у форматі:
- індивідуальної роботи з кейс-менеджером/-кою, який/яка допоможе знайти необхідні ресурси та інформацію, щоб змінити складні обставини;
- індивідуальних консультацій з психологами. Послуги надаються кваліфікованими фахівцями/-чинями в повній конфіденційності та повазі до кожної та кожного.
Звертайтеся за телефонами гарячої лінії проєкту «ДОВІРА» у Харкові та області: +38 050 940 9425 +38 050 880 2100 Послуги в рамках проєкту «ДОВІРА» надаються безоплатно.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...