«Локальна культура»: посилюймо культурну привабливість регіонів. Подавайте заявки до 29 лютого

Український культурний фонд продовжує приймати заявки на ЛОТ «Локальна культура» в межах грантової програми «Культура. Регіони». Кінцевий термін подачі – 29 лютого 2024 року.
Мета ЛОТу – посилити культурну привабливість регіонів через стимулювання розвитку місцевої культури та нових регіональних конкурентоспроможних культурних продуктів, підтримати культурну інтеграцію внутрішньо-переміщених осіб.
Розмір фінансування:
мінімальна сума гранту (не може бути зменшена): 400 тис. грн;
максимальна сума гранту (не може бути збільшена): 1 млн грн.
Хто може бути заявником:
ОМС населеного пункту, крім обласних центрів та Києва, що зареєстрований на території України відповідно до чинного законодавства без обмежень щодо строків реєстрації (за винятком тимчасово окупованих територій України) та має відповідний досвід діяльності у сфері культури;
юридична особа всіх форм власності та фізична особа-підприємець, кожна з яких зареєстрована на території України (за винятком тимчасово окупованих територій України), крім обласних центрів та міста Києва, не менше ніж за 1 рік на дату початку конкурсного відбору та має відповідний досвід у сфері культури.
Детальніше про ЛОТ за посиланням https://ucf.in.ua/news/12022024...
 
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...