Тетяна Єгорова-Луценко з робочим візитом перебуває у Брюсселі

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко приєдналася до зустрічі в онлайн форматі Спеціального уповноваженого Президента Франції з питань економічної допомоги та відновлення України П'єра Ельброна з депутатами Регіону Гранд-Ест.
Мова йшла про допомогу Франції у відновленні України від руйнівних наслідків російської агресії. Тетяна Єгорова-Луценко доповіла про своє бачення, як голови обласної ради та президентки УАРОР щодо допомоги міжнародних партнерів українським регіонам, зокрема Харківському.
«На запрошення Президента Комітету Європейських регіонів Васко Алвеса Кордейро братиму участь у пленарній сесії КЄР. Вона відбудеться вже завтра. Сьогодні вже працюю у Брюсселі, - сказала Тетяна Єгорова-Луценко. - Регіони України налаштовані працювати єдиною командою з міжнародними партнерами у питаннях відновлення країни. Для більш детального обговорення планів та проєктів по відбудові України та надання конкретних пропозицій щодо допомоги запросила пана Ельброна відвідати Харківську область. Він разом з Президентом Франції у лютому має приїхати до України. Ми готові надати необхідну інформацію по об’єктам, що постраждали від російських обстрілів, і мають бути відновлені», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.
Також під час зустрічі мова йшла про надання підтримки та допомоги українському бізнесу зі сторони французьких партнерів, які запевнили що налагодження співпраці між підприємствами обох країн - також в планах майбутньої поїздки до України.
«Вдячна президенту регіону Гранд-Ест пану Френку Леруа за запрошення на цю зустріч і підтримку впродовж останніх двох років війни», - відзначила Президент Асоціації, очільниця обласної ради.
Тетяна Єгорова-Луценко також нагадала, що у Брюсселі працює офіс Харківської обласної ради, двері якого відкриті для проведення перемовин будь-якого рівня.
Вже завтра відкривається офіс Української асоціації районних та обласних рад при Комітеті Європейських Регіонів в Брюсселі.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...