Вебінар «Управління землями комунальної власності: загальні принципи, повноваження та їх реалізація. Підходи, методи та інструменти управління»

Супермаркет рішень для громад - цифровий інструмент, який забезпечує централізований доступ до рішень та послуг для відбудови та розвитку громад.
 
Забезпечує безперервний цикл комунікацій між усіма учасниками процесу – місцеве самоврядування, влада, донори, бізнес.
01 лютого о 10.00 відбудеться вебінар «Управління землями комунальної власності: загальні принципи, повноваження та їх реалізація. Підходи, методи та інструменти управління». Питання, які будуть розглянуті:
Предмет управління, порядок формування земель комунальної власності, передумови настання права управління (розпорядження) землями комунальної власності, повноваження громади в частині управління землями комунальної власності, інструменти реалізації повноважень.
Оцінка земельних ділянок комунальної власності, постановка їх на баланс. За якою оцінкою ділянки ставляться на баланс. Які передумови для цих дій. Застосування практики встановлення сервітутів, суперфіцію, емфітевзису. Порядок укладання таких договорів, особливості визначення плати за сервітут, суперфіцій, емфітевзис.
Застосування інформаційних систем в управлінні громадами. Ризики. Приклади методів та інструментів управління (Програма охорони та використання земель, регуляторні акти місцевого значення).
Участь безкоштовна. Реєстрація на захід за посиланням: http://tinyurl.com/2frhwmrv
 
Більше інформації про заходи Супермаркету рішень
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...