Робоча зустріч у Виконавчій дирекції Асоціації

З робочим візитом відвідав Виконавчу дирекцію заступник голови Богодухівської районної ради, Руслан Світличний.

У ході зустрічі обговорили важливі питання діяльності районних рад та План роботи Асоціації на 2024 рік .  

Також Руслан Сергійович наголосив на важливості інформаційно-методичної допомоги громадам, яку надає Асоціація, та актуальності посібника «Розгляд та вирішення питань з надання компенсації за пошкоджене та знищене майно в наслідок збройної агресії рф проти України», який був підготовлено за дорученням президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні спільною робочою групою фахівців Інституту, Асоціації та Харківської обласної ради.

Посібник розрахований на керівників та фахівців сільських, селищних, міських, районних рад та військових адміністрацій Харківської області.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...