Звернення президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко до Дня Соборності України

Понад сто років тому закладено підґрунтя для відродження соборної та незалежної країни, відкрито нову сторінку в історії народу, який віками прагнув самостійності, свободи і незалежності.
День Соборності України - особлива дата для нашої країни, символ єдності і сили українського народу. У сучасній боротьбі з російським агресором ми довели своє прагнення жити у вільній країні, самостійно обирати її вектор розвитку і майбутнє.
Переконана, що настане та мить, коли випробування і складні часи залишаться для України у минулому.
Висловлюю велику вдячність всім, хто у скрутні для нашої країни часи став на захист територіальної цілісності та національних інтересів, хто сьогодні захищає кордони держави від агресора, хто працює та відбудовує, хто волонтерить та допомагає. А героям, які віддали найдорожче заради свободи та незалежності України, - свої життя – доземний уклін мільйонів українців і пам'ять, що не згасне у віках.
Вітаю із Днем Соборності України та хочу побажати від щирого серця усвідомленого єднання, міцного духу праведної боротьби, стійкості, сили та витримки, відданих побратимів і вірних друзів, взаємоповаги та розуміння, амбітних цілей та високих прагнень, одного чистого та мирного неба на всіх та скорішої Перемоги.
Слава Україні!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...