Харківщина отримала чергову партію допомоги від Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» "Aide Médicale et Caritative France-Ukraine"

Отримані речі будуть розподілені між громадами регіону та обласними медичними закладами.
«Харківська обласна рада з перший днів війни співпрацює з міжнародними партнерами. Хочеться подякувати їм за те, що робота не припиняється протягом майже двох років. Благодійники сьогодні розуміють потреби Харківщини. Наш склад працює, і сьогодні ми бачимо представників громад області, які приїхали по гуманітарну допомогу для жителів своїх населених пунктів. Впевнена, що наші партнери будуть з нами до самої Перемоги. І ми можемо говорити про подальшу підтримку у відбудові нашого регіону»,- зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.
У черговій партії гуманітарної допомоги - теплий одяг, ортопедичні і маніпуляційні засоби, деякі необхідні речі для пунктів незламності, дитяче харчування.
Благодійна організація «Український Благодійний Альянс» та компанії Geodis France та Санагро Україна надали адміністративну та логістичну підтримку для надходження допомоги з Франції до Харкова.
Нагадаємо, що завдяки спільним зусиллям президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та операційної директорки Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» "Aide Médicale et Caritative France-Ukraine" Діани Дольс Харківщина вже вкотре отримує допомогу від французьких партнерів. Меморандум про співпрацю був підписаний минулого року. Заклади регіону вже отримали медичне обладнання, лікарські засоби, генератори. Найближчим часом заплановано установку двох водонапірних башт у громадах області.
«Це суттєва підтримка для прифронтового регіону, сподіваюсь, вона буде тривати і в подальшому, охоплюватиме низку нових напрямків, - сказала очільниця обласної ради, - Важливо, коли домовленості існують не лише на папері, але й підкріплюються реальними справами».
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...