1 та 2 лютого 2024 року. Вебінар «Нотаріальні дії, що вчиняються старостами (посадовими особами ОМС) у сільських населених пунктах»

Вчинення нотаріальних дій старостами (посадовими особами ОМС), в умовах виконання завдань реформи децентралізації є одним із стратегічних завдань ОМС, та для ефективної реалізації потребує постійної актуалізації знань, оновлення роз’яснень і ширшому обміну досвідом.

Мета, очікуваний результат

Надати учасницям та учасникам вебінару актуальні теоретичні знання та практичні поради щодо застосування нормативного забезпечення вчинення нотаріальних дій; знайти відповіді на питання, які виникають у посадових осіб ОМС, зокрема старост, у роботі з нотаріальними та іншими документами; покращити доступність та якість вчинення нотаріальних дій.

Про що цей вебінар

Учасники та учасниці вебінару отримають актуальні знання про:

  • нормативно-правову базу, яка регламентує питання вчинення нотаріальних дій;
  • уповноваження старости (посадової особи ОМС) на вчинення нотаріальних дій;
  • правила вчинення нотаріальних дій (від таємниці до ведення діловодства);
  • порядок та особливості посвідчення заповітів, довіреностей посадовими особами ОМС;
  • типові порушеня і практичні кейси;
  • аналіз судової практики.

Хто може брати участь

  • старости,
  • посадові особи ОМС.

Умови участі

Вебінар відбувається у робочий час. Важливо, щоб учасники були готові та мали погодження керівництва для участі в ньому. Для участі необхідно подати заявку та отримати підтвердження реєстрації.        

Дата та час проведення вебінару

1 та 2 лютого 2024 року з 10:00 до 13:00 год.

Реєстрація до 26 січня 2024 року

Формат проведення вебінару

Онлайн, вебінар проводиться на платформі Zoom. Для участі кожному учаснику необхідно зареєструвати персональний акаунт та забезпечити якісний зв'язок (пристрій з підтримкою відео (вебкамера чи камера смартфона), аудіо (колонки чи навушники), тощо).

 

            За більш детальною інформацією та в разі виникнення додаткових запитань звертайтеся на електронну адресу:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

* за матеріалами сайту PROSTO 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...