Розробників містобудівної та землевпорядної документації запрошують взяти участь у діалоговій платформі

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України і Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» запрошують розробників містобудівної та землевпорядної документації взяти участь у діалоговій платформі для розробників, посадовців громад та експертів.


Діалогова платформа покликана удосконалити процес розроблення Комплексних планів просторового розвитку території громад та налагодити тісну комунікацію між зацікавленими сторонами.

Якщо ви є сертифікованим архітектором, інженером-землевпорядником, фахівцем з містобудування, землеустрою, картографії та геодезії і бажаєте розробляти Комплексні плани просторового розвитку — долучайтеся до діалогової платформи! Для цього пройдіть опитування та розкажіть про свій професійний досвід за посиланням.

Команда Проєкту проаналізує відповіді та надішле запрошення на подію відібраним учасникам.

Якщо маєте запитання — звертайтеся до експертки з просторового планування Катерини Степчук: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Опитування триватиме до 25 січня включно.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» разом з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру надає всебічну підтримку територіальним громадам у розробленні Комплексних планів просторового розвитку території громад. Проєкт підтримає 17 громад у розробленні їх Комплексних планів просторового розвитку.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...