НАДС запрошує до обговорення проєкту розпорядження Уряду про віднесення посади інспектора з державного контролю за використанням та охороною земель до відповідної категорії посад в ОМС

Національне агентство України з питань державної служби оголошує проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про віднесення посади державного інспектора з державного контролю за використанням та охороною земель до відповідної категорії посад в органах місцевого самоврядування»

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони: посадові особи місцевого самоврядування.

Пропозиції/зауваження можна подати за наступною формою:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • адреса електронної пошти;
  • назва організації, яку представляєте (у разі потреби);
  • зміст зауваження/пропозиції.

Електронні адреси - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Строк проведення консультацій: до 18 січня 2024 року.

Строк і спосіб оприлюднення результатів консультацій: 19 січня 2024 року, висвітлюється на офіційному вебсайті НАДС.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...