09 січня - вебінар «Складаємо звітність за 2023 рік: правила для бюджетних установ»

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) запрошує взяти участь у вебінарі на тему: «Складаємо звітність за 2023 рік: правила для бюджетних установ».

Складання річної фінансової звітності є особливо відповідальним процесом для фінансистів і бухгалтерів бюджетних установ, адже склад річної фінансової звітності суттєво відрізняється від складу проміжної фінансової звітності. Також важливо розставити акценти розкриття у фінансовій звітності інформації за окремими операціями, які притаманні бюджетним установам у період дії воєнного стану та потребують додаткових роз’яснень щодо застосування до них національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі (наприклад, благодійна допомога, внески/поповнення органом управління статутного капіталу тощо). Відповіді на зазначені питання, а також про зміни до форм бюджетної звітності будуть розглянуті протягом вебінару.

До участі запрошують представників органів місцевого самоврядування, місцевих фінансових органів, бюджетних установ та організацій.

Вебінар відбудеться онлайн 09 січня 2024 року о 10:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/eAudt6crhTH1XvFh6 

* ща матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...