Навчальні вебінари «Основи енергоменеджменту для енергетичної стійкості»

Держенергоефективності спільно з проєктом UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО», що фінансується Глобальним екологічним фондом у партнерстві з ГО «Екоклуб» та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України запрошують представників органів державної та місцевої влади взяти участь у серії безкоштовних навчальних вебінарів «Основи енергоменеджменту для енергетичної стійкості».
Дати проведення вебінарів: 12, 14, 18 грудня о 9:00
Місце проведення: онлайн
Програма вебінарів - https://drive.google.com/.../1ZERz8r9z1EcUIQ.../view

...
Участь у заході безкоштовна.
Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/Ecqc6j1yvqJaBBPdA

.
Ключові питання вебінарів:
створення системи енергоменеджменту;
нормативно-правове регулювання впровадження та функціонування систем енергоменеджменту;
енергомоніторинг для енергоменеджменту;
організація обміну інформацією про впровадження енергоменеджменту з Держенергоефективності;
шляхи підвищення енергоефективності.
За результатами навчання учасники, які пройдуть оцінювання, отримають сертифікат.
Також, Держенергоефективності запрошує взяти участь у заходах Тижня енергоефективності!
Долучайтеся до серії публічних заходів і дізнавайтеся з перших вуст актуальні питання розвитку енергоефективності в Україні, плани та пріоритети на 2024 рік, візію «зеленої» відбудови країни, впровадження євроінтеграційних реформ у цій сфері та багато іншого.
Реєстрація обов'язкова - https://forms.gle/F6pYgfXwgUH2tajr7

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...