Тетяна Єгорова-Луценко бере участь у 158-ій пленарній сесії Комітету Регіонів ЄС у Брюсселі

Засідання присвячене обговоренню регіональної політики Євросоюзу, зокрема як зробити її більш гнучкою та надійною для всіх територій на найближчий період, обговоренню політики згуртованості, транскордонного співробітництва, інвестицій в освіту та ін. Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради, президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко представляє на пленарній сесії українські регіони.
«Комітет Регіонів ЄС посилює співпрацю з українськими містами та регіонами і готовий нам допомагати інтегруватися в європейську родину. Для представників України важливо бути присутніми на подібних заходах, розширювати міжнародне партнерство», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.
Також в рамках форуму «Міста та регіони за міжнародне партнерство 2023 «Створення глобальних шлюзів» голова облради візьме участь у панельній дискусії «Інвестиційні інструменти та доступ до фінансування і зв'язку на місцевому та регіональному рівнях», зокрема мова йтиме про регіони та субрегіони, як важливу складову відновлення України.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...