Курс «Грантове фінансування проєктів громад – розробка та впровадження»

Проєкт USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» у партнерстві з громадською організацією «GoLOCAL» запрошує прослухати навчальний курс, що створений аби надати громадам корисні знання та практичні інструменти для розробки проєктів розвитку та залучення грантового фінансування.
Навчання проводять експерти та практики GoLOCAL, які мають великий досвід у галузі управління проєктами, розвитку громад та грантового фінансування та запрошені спікери: представники донорських програм, представники органів місцевої влади, які діляться своїм досвідом та успішними кейсами.
На курсі ви зможете отримати корисні знання та практичні інструменти для розробки проєктів розвитку та визначення їх релевантності для донорських організацій, підготовки успішних грантових заявок та супровідних документів – логічні матриці, теорії змін тощо, процесів бюджетування проєктів розвитку та їх комунікаційної складової, ефективне виконання та звітування, та побудови ефективних стосунків із донорськими організаціями.
Курс безкоштовний, складається із 12 вебінарів у запису та доступний до 30 листопада 2023 року.
Реєстрація на курс за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLScGogRN9Ituy5.../viewform
 
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...