7 листопада 2023 в рамках виставки відбудеться Форум RW Expo: Управління відходами від руйнувань

7-8 листопада 2023 року на єдиному майданчику - спеціалізованій виставці Ефективних рішень для відбудови, у ВЦ «АККО Інтернейшнл» (Київ, пр-т Берестейський 40-Б) зберуться стейкхолдери відновлення інфраструктури – вітчизняні та міжнародні компанії, представники законодавчої та виконавчої влади, бізнес та експертне середовище.

7 листопада 2023 в рамках виставки відбудеться Форум RW Expo: Управління відходами від руйнувань, який включає Сесії:

- "Подолання наслідків утворення відходів через російську військову агресію";

- "Реформа управління відходами. Дієві рішення та впроваджені практики", яку проєкт RW Expo проводить разом із партнерами Асоціацією "УкрЕкоАльянс" та Рекопак.

 

Учасники виставки презентують обладнання, нові та ефективні рішення, які допоможуть очистити території від руйнувань, впорядкувати відходи руйнувань та побутові, впровадити енергоефективні технології.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...