Привітання президента Асоціації, голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з Днем Харківської області!

Це свято, яке символізує гордість за нашу землю, нашу історію та нашу культуру. І нам є чим пишатись, бо Харківщина має славну історію, яка починається ще з давніх часів.

За століття наша земля була свідком багатьох важливих подій, які вплинули на розвиток України та всього світу. Наша область була місцем народження видатних людей, які зробили значний внесок у розвиток науки, культури та інших галузей, і стали відомими не лише на всю Україну, але і далеко за її межами.

Новим етапом історії нашого краю стане 24 лютого 2022 року. Коли ми зазнали страшного нелюдського та надпотужного удару від наших північних сусідів.

У вересні минулого року Збройні Сили України почали контрнаступ, завдяки чому вдалося взяти під контроль тимчасово окуповані росіянами населені пункти регіону. Харківщина змогла дати відсіч одвічному ворогу нашої нації. Низький уклін нашим воїнам, світла пам'ять загиблим у жорстоких боях.

Ми б’ємось за майбутнє нашої країни, Європи і всього світу, майбутнє без рашизму і терору. Ціна надто висока – життя людей. Ворог знищує нашу інфраструктуру, руйнує школи, лікарні, енергетику. Але ми впевнені, що після перемоги все це буде відбудовано. І це буде ще одна сторінка нашої історії. Так, ми думаємо і про відновлення, але зараз головна наша мета – це перемога.

Тож нехай сьогодні це свято стане символом нашої перемоги, єдності та звільнення від багатовікового ярма російської імперії. Слава Україні!

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...