Привітання Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко до Дня знань

Свято тих, хто навчається та навчає. Першого вересня ми традиційно відзначаємо День знань. Сьогодні для тисяч жителів Харківщини почався новий навчальний рік.
Наразі отримання освіти стає непростим випробуванням для учнів та студентів. Проте представники влади, керівництво навчальних закладів, педагоги, батьки роблять все можливе, аби наші діти мали змогу отримати освіту різного рівня.
За більш ніж півтора роки від початку повномасштабних військових дій на території України наші діти навчалися у підвалах та метро, робили домашнє завдання при ліхтариках та свічках, а вчителі використовували будь-яку можливість, аби вийти на зв'язок та провести онлайн урок. Всі ці зусилля задля світлого майбутнього наших дітей та вільної незалежної України.
Від всього депутатського корпусу та особисто від себе вітаю кожного, хто вважає День знань своїм святом.
Знання людині — що крила пташині. І пам’ятаємо, вчитися ніколи не пізно. Сил та наснаги вам.
Тримаймося і далі разом. Україна переможе!

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...