7 вересня - вебінар «Нюанси казначейського обслуговування місцевих бюджетів в контексті останніх змін до законодавства»

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) запрошує взяти участь у вебінарі на тему «Нюанси казначейського обслуговування місцевих бюджетів в контексті останніх змін до законодавства».


В умовах дії воєнного стану законодавство України зазнає постійних змін. Серед останніх, що набрали чинності у серпні 2023 року, є зміни до порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, черговості проведення органами Казначейства платежів за дорученнями розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів.

Запрошуються представники органів місцевого самоврядування, місцевих фінансових органів, розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів.

Вебінар відбудеться онлайн 07 вересня 2023 року о 10:30.

Учасникам необхідно зареєструватись за посиланням https://forms.gle/95P4Z7A8TPJBwcWo9

Посилання на вебінар Ви знайдете у кінці реєстраційної форми

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...