Навчальна платформа для керівників ЦНАП розпочинає прийом заявок

Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» запрошує керівниць та керівників ЦНАП, які прагнуть розвивати свої професійні компетенції, на навчання та обмін досвідом у межах навчальної платформи для керівників ЦНАП.

Керівниці(-ки) ЦНАП отримають практично орієнтовані знання, сформують уміння та навички щодо управління змінами, формування команди, тайм-менеджменту та підвищення персональної ефективності, опрацюють технології та практичні інструменти для підвищення ефективності функціонування ЦНАП та якості надання послуг, обговорять питання безпеки ЦНАП та, звичайно, спілкуватимуться один з одним, створюючи командну синергію для генерації відповідей на спільні виклики в умовах воєнного стану. Це вже третя Навчальна платформа для керівників ЦНАП, організована Проєктом PROSTO.

Учасниками можуть бути керівники(-ці) функціонуючих ЦНАП.

Реєстрація триває до 31 серпня 2023 року

Дати та місце проведення: 2 місяці, 15 вересня – 17 листопада 2023 року, онлайн на платформі Zoom.

Учасниці та учасники, які успішно опанують навчальну програму, отримають сертифікат, що підтверджує підвищення кваліфікації обсягом 1 кредит ЄКТС.

Передбачається формування групи до 30 учасниць та учасників. У випадку подання більшої кількості заявок Проєкт залишає за собою право здійснити набір з урахуванням критеріїв, що зазначені нижче. Під час набору групи буде враховуватися:

  • мотивація,
  • наявність релевантного досвіду,
  • ґендерний баланс,
  • співвідношення керівників ЦНАП міських, селищних, сільських громад,
  • географічне різноманіття учасників Навчальної платформи.

Обов’язкова умова участі: наявність сертифіката(-ів) про проходження онлайн-курсів «Навички фахівця сучасного ЦНАП» та/або «Як створити сучасний ЦНАП» що доступні на «Дія. Платформа Центрів» https://center.diia.gov.ua/education. Сертифікат необхідно завантажити у відповідному полі форми реєстрації.

Детальна інформація щодо участі та форма реєстрації є за посиланням. 

За більш детальною інформацією та в разі виникнення додаткових запитань звертайтеся на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...