Триває реєстрація на тренінги з домедичної допомоги для представників громад

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує освітян громад до участі в навчанні з домедичної допомоги при раптовій зупинці серця та загрозливих життю станах.
Навчання складатиметься з двох частин:
1. Тренінг «Домедична допомога при раптовій зупинці серця та загрозливих життю станах / Basic and Immediate Cardiovascular Life Support».
2. Інструкторський курс: «Домедична допомога при раптовій зупинці серця та загрозливих життю станах / Basic and Immediate Cardiovascular Life Support».
Загальна тривалість навчання: 3 повних дні.
При успішному проходженні курсу учасники/-ці отримають сертифікати тренінгової компанії українською та англійською мовами.
Міста проведення: Київ, Полтава, Черкаси, Вінниця.
До участі у проєкті запрошуються учасники/-ці з громад наступних областей: Київська, Житомирська, Чернігівська, Полтавська, Харківська, Дніпропетровська, Сумська, Черкаська, Кіровоградська, Миколаївська, Вінницька, Одеська, Хмельницька.
Відбір учасників/-ць відбувається на основі заповнення реєстраційної форми
Учасникам/-цям забезпечується: проїзд (квитки на потяг/автобус до та від місця проведення навчання), проживання на 2 ночі у 2-місному номері, харчування.
Дедлайн для реєстрації: 16 серпня включно.
Детальніше за посиланням
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...