Методична допомога місцевим радам

Асоціація у співпраці з Харківською обласною радою, Харківською обласною військовою адміністрацією, Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого, ГО «Інститут прикладних гуманітарних досліджень», Українською асоціацією районних та обласних рад та за фінансової підтримки   Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні завершили роботу з підготовки та видання  Методичних матеріалів щодо актуальних питань практики фіксації фактів та відшкодування збитків від пошкодження і руйнування житла та об’єктів нерухомості територіальних громад унаслідок російської збройної агресії.

 З метою оптимізації витрат на доставку цих Методичних матеріалів до кожної з 64 місцевих рад, із вдячністю скористалися допомогою деяких  голів районних рад, які перебували у місті Харкові.

Крім того, відбулася робоча зустріч голови ревізійної комісії Асоціації, голови Ізюмської районної ради Сергія Дуванського з працівниками Виконавчої дирекції Асоціації.

Під час зустрічі було розглянуто стан сплати місцевими радам членських внесків до Асоціації за перше півріччя поточного року, відповідність використаних коштів нормам кошторису, затвердженого рішенням Правління  Асоціації від 17 січня 2023 року, дотримання бюджетної дисципліни щодо своєчасності проведення необхідних виплат, подання відповідної звітності тощо.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...