Сприяння забезпеченню продовольчої безпеки територіальних громад

Сьогодні за підтримки міжнародної гуманітарної організації Corus International у партнерстві з ГО «Харківський обласний центр дорадництва» та за участі Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області

в рамках Меморандуму про співпрацю та за дорученням президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, перший віцепрезидент- виконавчий директор Микола Тітов взяв участь у організації  навчальних заходів  з питань забезпечення продовольчої безпеки мешканців Дергачівської громади.

Програма «Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні» передбачає низку семінарів, практичних занять та тренінгів  з питань технологій виробництва харчових яєць та м’яса птиці, овочівництва тощо.

Організатори заходу передбачили також і передачу гуманітарної допомоги домогосподарствам учасників заходу для консервування сільгосппродукції.

В подальшому подібні заходи плануються також і у інших населених пунктах територіальних громад  області.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...