Тетяна Єгорова-Луценко провела зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України в США Оксаною Маркаровою

На запрошення членів Конгресу США та американських організацій і фондів голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко перебуває з робочою поїздкою у Вашингтоні.
Під час зустрічі Тетяна Єгорова-Луценко і Оксана Маркарова обговорили конкретний план і стратегію подальших перемовин з американською стороною впродовж тижневого візиту до США.
«Важлива зустріч напередодні робочого тижня у Вашингтоні. Обговорили низку питань, серед яких - налагодження міжрегіональної співпраці Харківської області з одним із Штатів США», - зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.
У програмі візиту голови Харківської обласної ради: зустрічі з конгресменами та представниками американських фондів і організацій, участь у заході «Зміна ролі та лідерства жінок під час війни в Україні», спікерами якого будуть в тому числі президент і головний виконавчий директор Інституту миру США Ліза Гранде, президент і виконавчий директор "Women In International Security" Аріела Блеттер, президент Фонду Ромула Т. Везермана Меган Моббс.
Також запланована зустріч з виконавчим директором, керівником з питань державної медичної допомоги компанії «International SOS» Мартіном Раддом, зустріч з групою «Жінки, мир і безпека», на яку запрошені представники Комітету Палати представників США закордонних справ, Комітету Палати представників США з питань збройних сил, старший радник Бюро USAID із запобігання та стабілізації конфліктам Клер Руссо та помічник Адміністратора Бюро USAID із запобігання конфліктам та стабілізації конфліктів Роберт Дженкінс.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...