Харків нескорений, живе, працює та творить!

У Харківському Будинку художника відбулось відкриття  виставки «Чарівна та вічна». Це вже одинадцята виставка художніх робіт харківських митців на честь Свята жінок.

Перший віцепрезидент  - виконавчий директор Асоціації, голова Ради Почесних громадян Харківської області Микола Тітов взяв участь у відкритті виставки. Від імені присутніх Почесних громадян області та президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, подякував Віктору Ковтуну, народному художнику України, першому заступнику голови Ради Почесних громадян Харківської області і всім митцям за організацію чудової виставки та за можливість для харків’ян, гостей міста ознайомитись з цікавими роботами, утвореними у складних умовах воєнного часу.

Ця виставка стала ще одним свідченням того, що Харків та харків’яни нескорені, живуть, працюють та творять наближаючи Перемогу!

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...