Місцевим радам - належну правову підтримку!

Сьогодні відбулась робоча зустріч першого віцепрезидента – виконавчого директора Асоціації Микола Тітова та ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолія Гетьмана.

Під час зустрічі були обговорені актуальні питання правового забезпечення роботи місцевих рад в умовах воєнного стану. Взаємодія вчених університету та юристів-практиків завжди знаходилась і знаходиться у полі зору керівництва Асоціації та юридичного університету.

Рекомендації науковців вишу враховуються, як під час проведення навчальних заходів із представниками місцевих рад, так і при підготовці пропозицій Асоціації до Центральних органів влади щодо вдосконалення законодавства у сфері місцевого самоврядування.

За дорученням президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, в рамках взаємодії та співпраці, Микола Тітов передав для профільної кафедри  та бібліотеки університету примірники інформаційних посібників з правових питань, які підготовлені фахівцями Асоціації керівникам місцевих рад та їх юридичних підрозділів для підвищення рівня правової обізнаності та фаховості при вирішенні питань, віднесених до повноважень органів місцевого самоврядування.

 

 

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...