Семінар у Харківському районі

Сьогодні представники місцевих рад Харківського району прийняли участь у практичному семінарі щодо актуальних питань з підготовки проєктів на участь у обласних конкурсах «Разом в майбутнє» та «Ефективна медицина в громаді» у 2023 році.

У роботі семінару взяли участь та виступили Оксана Малишева, керуючий справами виконавчого апарату Харківської обласної ради та Микола Тітов, перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації.

Головним спікером семінару виступила Олена Мороз, заступник начальника з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків, начальник відділу розвитку територіальних громад, інвестицій та проєктного менеджменту виконавчого апарату обласної ради, яка розповіла про основні положення конкурсів та відповіла на численні запитання учасників семінару.

Проведення подібних семінарів заплановано обласною радою і в інших районах області.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...