Олексіївська територіальна громада відновлює співпрацю із Асоціацією

Сьогодні відбулась робоча зустріч першого віцепрезидента – виконавчого директора Асоціації Миколи Тітова із Олексіївським сільським головою Анатолієм Страховим та депутатом Олексіївської сільської ради, керівником ТОВ Агрофірми «Киселі» Сергієм Лобасом.

Під час зустрічі були обговорені напрями співпраці Асоціації та Олексіївської сільської ради щодо підтримки, відновлення та розвитку територіальної громади, малого та середнього аграрного бізнесу, надання гуманітарної допомоги населенню в умовах воєнного стану.

Анатолій Страхов повідомив також, що до порядку денного чергової сесії сільської ради буде включено питання щодо вступу сільської ради до Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, яку очолює голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.  

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...