Сільгоспвиробники Красноградського району отримали засоби для зберігання зерна

Зернові рукава були придбані за сприяння іноземних партнерів.
Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко поспілкувалася з представниками сільгосппідприємств району, а також подякувала міжнародним організаціям за підтримку.
«Допомогти аграріям із необхідними засобами для збергіння зерна вдалось завдяки реалізації проекту продовольчої та сільськогосподарської організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України за донорської підтримки урядів Канади та Японії, а також австралійської благодійної організації Minderoo Foundation, - сказала Тетяна Єгорова-Луценко. - Звісно, дуже важливо, що міжнародні партнери нас не забувають і охоче йдуть на співпрацю. Ми вдячні за допомогу».
«Через російську агресію, усім непросто. Але незважаючи на складну ситуацію в області, в країні, я впевнений, що на полях ми переможемо так само, як наші воїни перемагають на фронті. Ми вдячні обласній раді, міжнародним партнерам, Українській асоціації районних та обласних рад, її президенту Сергію Чернову за те, що підтримуєте у будь-яких умовах», - сказав начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор Войтенко.
Також під час робочої поїздки до Красноградського району Тетяна Єгорова-Луценко привітала сільгоспвиробників з Днем працівників сільського господарства та вручила грамоти Харківської обласної ради.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...