Микола Тітов взяв участь у Рішелье-форумі публічної служби

На Рішельє-форумі публічної служби "Архітектура нової моделі публічної служби" обговорили актуальні питання та напрацювали практичні кроки щодо:

• впровадження новітніх ефективних інструментів управління людськими ресурсами, адаптації HR-процедур до умов війни та повоєнного відновлення країни;
  • нових підходів організації роботи публічних службовців;
  • інструментів цифровізації;
  • запровадження нової моделі оплати праці;
  • формування системи цінностей та установок публічного службовця в нових умовах,аналізу впливу війни та культуру публічної служби;
  • формування бренду держави як роботодавця, переосмислення ролі та потенціалу професіної та мотивованої молоді на публічній службі;
  • запровадження культури мотивації до професійного розвитку;
  • набуття публічними службовцями нових компенетностей, в тому числі покращення знання англійської мови як офіційно ділової;
  • посилення інституційної спроможності органів державної влади у сфері європейської інтеграції.

Участь у заході також взяли представники Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Апарату Верховної України, представники закладів вищої освіти, есперти з питань державного управління країн-членів ЄС, ОЕСР, Ради Європи, міжнародних програм та проєктів  міжнародної технічної допомоги.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...