22 вересня відбудеться вебінар щодо трудових гарантій працівників сфери освіти

22 вересня 2022 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему: «Трудові гарантії працівників сфери освіти».


В умовах воєнного стану збереження і регулювання трудових відносин має ряд особливостей: під час особливого правового режиму не застосовуються певні норми законодавства про працю, бо вони врегульовані нормативними документами. А це зі свого боку істотно впливає на трудові відносини на період дії воєнного стану.

Під час вебінару від юристів дізнаємося про особливості укладання трудових договорів і забезпечення роботодавцями трудових прав і свобод. Так, разом із Яною Брусенцовою та Андрієм Мацокіним, експертами проєкту DECIDE, обговорять такі теми:

  • дотримання працівниками умов трудових відносин;
  • нюанси обліку робочого часу;
  • застосування норм відпочинку і надання відпусток.

Дата і час: 22 вересня 2022 року, 14:00.

Спікери: Яна Брусенцова та Андрій Мацокін, експерти проєкту DECIDE.

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням: https://forms.gle/KHYcoBy2ZzNbEwa16          

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...