Продовжуємо зміцнювати зв’язки з європейськими партнерам

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко відвідала з робочим візитом Кантон Женеви, куди  запросив Президент Парламенту швейцарського контону пан Жан-Люк Форні.
Дуже цікаво було відвідати історичну будівлю Hotel de Ville – резиденцію Великої Ради Женеви та Державної Ради Женеви. Саме у цій будівлі, де XVI століття розміщуються органи влади Женеви, відбулась офіційна частина візиту.
Зустріч проходила за участі пані Селін Зюбер-Рва, віце-президента Великої Ради, пана Лоран Колікер, генерального секретаря Великої Ради та пані Ірен Ранфер, заступника генерального секретаря Великої Ради, а також радника з питань транскордонного співробітництва Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олексія Кірюхіна.✊
Обговорили, передовсім, питання двостороннього співробітництва у частині надання Харківщині гуманітарної допомоги, підтримки бізнес-спільнотою Кантону Женева нашого регіону, який зазнає великих втрат в результаті російської агресії.
Домовилися найближчим часом підготувати конкретний план щодо подальших кроків взаємодії між Парламентом Женеви та Харківською обласною радою та меморандум про довгострокову співпраці ?
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...