Особливості управління земельними ресурсами в умовах воєнного стану - відповіді на запитання громад

Чи потрібно затверджувати нову форму договору оренди земельної ділянки на сесії? Чи можна передати в оренду земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину? Як надавати в оренду землі комерції? Як поновити, укласти договір оренди землі несільськогосподарського призначення в період дії воєнного стану?

На ці та інші запитання шукайте відповіді у документі, підготовленому експертами Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за результатами тренінгу на тему «Особливості управління земельними ресурсами в умовах воєнного стану», який відбувся 4 травня спільно з Волинським Центром підвищення кваліфікації.

ЗАВАНТАЖИТИ запитання-відповіді щодо особливостей передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в умовах воєнного стану

У тренінгу взяли участь заступники голів, відповідальних за напрям економічного розвитку та комунального господарства, керівників структурних підрозділів з управління земельними ресурсами, містобудування, архітектури та відповідних спеціалістів, спеціалістів-землевпорядників Житомирської, Одеської та Полтавської областей.

 

decentralization

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...