З Днем Збройних сил України!

Дорогі друзі! Шановні офіцери, солдати, діючі військові та ветерани, сьогодні ваше свято - День Збройних Сил України!

Українське непереможне військо має давню історію, яка містить чимало славетних сторінок від часів козацтва до сучасності. Цілковита самовіддача, вірність присязі, високі моральні якості, незламний дух та бойовий вишкіл – ці риси притаманні українським бійцям.

Ми низько вклоняємося перед вами! Ви стримали ворожий наступ на нашу рідну землю весною 2014 року. І сьогодні героїчно захищаєте цілісність та незалежність Української Держави. Харківщина завдяки вам є мирним регіоном, де вирує звичайне життя. Сильна армія - фундамент сталого розвитку держави та територіальних громад. Пишаємося вами, наші захисники!

Хай вдячність людей буде вашим оберегом, а любов до рідної країни надає сил на виконання складних завдань. Повертайтеся додому живими і здоровими.

Зі святом, шановні військові!

Тетяна Єгорова-Луценко, Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...