Пішов з життя Почесний громадянин Харківської області, видатний скульптор Гурбанов Сефаддин Алі огли

Виконавча дирекція Асоціації та Рада Почесних громадян  з глибоким сумом сприйняла звістку про передчасну смерть Почесного громадянина Харківської області, видатного скульптора Гурбанова Сефаддина Алі огли.

Він був надзвичайно щирою, відвертою і талановитою людиною, багатогранною особистістю. Сейфаддин Алі огли багато років присвятив викладацькій діяльності й назавжди залишиться прикладом для молоді, як людина, яка щиро віддавалась обраній справі. Гурбанов Сейфаддин Алі огли був активним громадським діячем, небайдужим до проблем людей.

Його творіння стали справжньою перлиною не тільки нашого міста, а й у багатьої країнах світу. «Скрипаль на даху», «Перша вчителька», «Олександр Невський», «Генріх Семирадський», «Чорнобильцям», пам’ятник Т.Г.Шевченку у м.Балаклія, пам’ятник у Сквері Мислетілів й багато інших– вічна згадка про їх видатного автора, який здобув всесвітнє визнання.

У цей скорботний час ми всією душею разом з усіма, хто знав, поважав і любив Гурбанова Сейфаддина Алі огли. Глибокі співчуття рідним, друзям, колегам. Ми поділяємо вашу скорботу в цей важкий час. Світла пам'ять про цю чудову людину назавжди залишиться в наших серцях.

З глибокою скорботою,

Виконавча дирекція Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області та  Рада Почесних громадян Харківської області.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...