Олександр Скакун: “Об’єднання "Турбоатому" та "Електроважмашу" – на завершальній стадії”

«Об`єднання «Турбоатому» та «Електроважмашу» - на завершальній стадії» - повідомив  Т.в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації Олександр Скакун на своїй сторінці в Facebook.

Нарада за участю прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, присвячена об'єднанню двох харківських підприємств - АТ "Турбоатом" і АТ "Електроважмаш" - і створення на їх базі концерну "Українські енергетичні машини", - пройшла в четвер, 21 жовтня, в Києві.

Також Олександр Скакун зазначив, що керівником вже нового концерну призначено Суботіна Віктора Георгійовича.

Віктор Григорович Суботін нагороджений численною кількістю відзнак, серед яких «Почесний громадянин Харківської області».

Шановний Вікторе Григоровичу!

Щиро вітаємо Вас з призначенням!

Зичимо Вам успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності. Нехай завжди супроводжує Вас удача, розуміння та підтримка колег, а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій, сповнене любові серце. Переконані, що Ваш професіоналізм, управлінський талант, організаторські здібності сприятимуть досягненню значних успіхів.

З повагою,

Рада Почесних громадян Харківської області

Виконавча дирекція Асоціації

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...