Відкрита реєстрація на Форум розвитку громадянського суспільства

30 листопада 2021 року відбудеться 10 ювілейний Форум розвитку громадянського суспільства. Форум – це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом.

«Щороку на Форумі збираються громадські активісти, благодійники, волонтери, представники бізнес-компаній та донорських організацій, очільники держави та представники органів місцевого самоврядування – щоб разом обговорити найактуальніші питання розвитку не тільки громадянського суспільства, але й усієї країни», - проінформували організатори.

Цьогоріч у межах заходу проводиться конкурс на кращі практики з організаційного розвитку у категоріях: «Адвокаційна кампанія року», «Фандрайзингова кампанія року», «Піар-кампанія року», «Об’єднання або коаліція року». Процедура визначення переможців описана за посиланням: https://bit.ly/3luRoT1

На Форумі пропонується показати, яким насиченим і результативним було життя громадського сектору протягом усіх 30 років після відновлення Незалежності України.

Програму, спікерів та усі новини можна знайти на сайті: https://forum.ednannia.ua

Реєстрацію на Форум відкрито за посиланням http://ednannia.ua/forum-2021 

Участь у заході лише за попередньою реєстрацією, поки не отримаєте листа із підтвердженням реєстрації необхідно утриматися від його відвідин.

У зв’язку з тим, що епідемія коронавірусної хвороби триває, перед початком заходу необхідно надати підтвердження повної чи часткової вакцинації, або негативні результати ПЛР-тесту.

Доєднатися до сторінки події в мережі Facebook можна за посиланням: https://www.facebook.com/events/151465073858581

https://www.prostir.ua/event/10-forum-rozvytku-hromadyanskoho-suspilstva/

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...