Для представників місцевого самоврядування проведуть навчання з цифрової трансформації

«Школа місцевого самоврядування» запрошує на онлайн – курс «Місцеве самоврядування та цифрова трансформація в Україні».

На курсі навчать, як побудувати цифрову громаду, щоб отримувати послуги онлайн швидко і без черг,  контролювати владу, використовуючи сучасні е-інструменти,  відрізняти фейк від правди та бути медіаграмотним,  не відставати від швидкого темпу діджиталізації. Також експерти дадуть інформацію про смарт-сіті, для чого воно потрібне і яким чином цифрова трансформація буде корисна.

«Цей курс надасть необхідну інформацію з питань цифрової трансформації, підвищить обізнаність та комунікаційні навички, що в свою чергу стимулюватиме вас – як громадянина або представника влади, до побудови якісної, цифрової громади»,- повідомили організатори.

Заняття проходитимуть у онлайн режимі, через платформу Zoom.
 Участь - безкоштовна.

З тематичним планом та розкладом занять можна ознайомитися за посиланням:

Щоб прийняти участь у навчанні, необхідно заповнити анкету https://docs.google.com/forms/d/1SaUzFUKobQGkwPK2IGedypDPpPBozNd2HkbpLuBQulg/viewform?edit_requested=true

Дедлайн подачі заявок до 2 листопада включно.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...