22 жовтня - консультація для управлінців освітою в громадах

22 жовтня 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе онлайн-консультацію для управлінців.

Під час консультації Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування проєкту DECIDE, відповідатиме на запитання управлінців освітою. Їх можна залишати у формі для реєстрації. Основну увагу планують зосередити на питаннях автономії шкіл, плануванні фінансів, а також реорганізації закладів освіти.

Дата і час: 22 жовтня 2021 року, 14:00.

Спікер: Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування проєкту DECIDE

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням:

Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді посилання потрапляють саме туди.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...