Відбулася робоча зустріч керівників регіональних органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів

Робоча зустріч голів районних рад, сільських, селищних, міських голів територіальних громад області

з керівництвом області й правоохоронних та контролюючих органів регіону сьогодні проходить у бібліотечному корпусі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Зустріч організована за ініціативи голови Харківської обласної ради, президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Артура Товмасяна.

Серед питань, які розглянули на засіданні, дотримання законності у діяльності місцевих рад, питання забезпечення територіальної цілісності та безпеки, прозорого використання бюджетних коштів та дотримання фінансової дисципліни, ефективної взаємодії підрозділів ДСНС із місцевими радами, а також реалізації медичної реформи на місцях.

З доповідями виступатили представники органів місцевого самоврядування, прокуратури, Управління СБУ в Харківській області, Головного управління Національної поліції в Харківській області, Головного управління ДПС у Харківській області, Північно-Східного Офісу Держаудитслужби, представники інших правоохоронних і контролюючих структур.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...