Пішов з життя Почесний громадянин Харківської області О. Бакланов

Рада Почесних громадян Харківської області  із глибоким сумом сприйняла звістку про смерть Олега Дмитровича Бакланова.

У 2010 році Рішенням Харківської ради Олегу Дмитровичу було присвоєно високе звання  Почесного громадянина Харківської області.

Народився Олег Дмитрович  17 березня 1932 року у м. Харкові. Практично всі його трудові досягнення були пов’язані із Харковом,  де він пройшов шлях від монтажника приладобудівного заводу до генерального директора  виробничого об’єднання «Моноліт». Працював заступником міністра, Міністром загального машинобудування  СРСР.

Олег Дмитрович   - автор низки наукових публікацій, у тому числі  з проблем надійності функціонування ракетно-космічних комплексів.

Трудові досягнення Олега Дмитровича були високо оцінені державою. О.Д. Бакланов – Герой Соціалістичної праці, нагороджений багатьма орденами та медалями.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям покійного. Пам'ять про чудову людину, високопрофесійного фахівся назавжди залишиться у наших серцях.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...