Двадцять вісім років тому Верховна Рада України ухвалила історичний документ

Вітання президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова із Днем Незалежності України.

 Дорогі краяни!

 Від імені депутатів Харківської обласної ради та себе особисто вітаю з Днем Незалежності України!

 Двадцять вісім років тому, продовжуючи тисячолітнє прагнення державотворення, Верховна Рада України ухвалила історичний документ — Акт проголошення незалежності України, і Україна втретє за 350 років здобула самостійність.

 Незалежність – це споконвічна мрія українців, але будувати суверенну державу судилося тільки нам. Маємо виправдати надії наших предків та усвідомлювати відповідальність, яку несемо перед майбутніми поколіннями.

 Сьогодні висловлюємо щиру вдячність усім хоробрим українцям, які здобували для нас цю свободу, а також тим, хто продовжує служити нашій країні й зараз.

 Шановні мешканці Харківщини! Вірю, що у злагоді та тісній співпраці ми зможемо реалізувати найамбітніші плани, що сприятимуть розквіту регіону та України.

 Від щирого серця зичу вам, дорогі земляки, добра і достатку, миру, щедрої долі, сили й наснаги. Хай мрія про краще майбутнє окриляє на нові звершення в ім'я соборної, незалежної, демократичної та квітучої України.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...