Проекти розвитку

На цій сторінці представлені програми, проекти, конкурси та гранти які спрямовані на розвиток місцевого самоврядування. Ви маєте можливість ознайомитись з різними проектами - від обласних до всеукраїнських та міжнародних. З часом інформація буде поповнюватися.
  • Конкурс міні-проектів "Разом в майбутнє" - документи.
  • Конкурс «Ефективна первинна медицина в громаді» - документи

Конкурс міні-проектів "Разом в майбутнє"

Документи

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Рішення Харківської обласної ради від 1 березня 2018 року № 682-VІІ «Про внесення змін до Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє", затвердженого рішенням обласної ради від 07 грудня 2017 року № 579-VІІ».
  5. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ, із змінами, згідно із рішенням обласної ради від 01.03.2018 року № 682-VII).

6. Положення про порядок проведення обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 05 грудня 2019 року № 1123-VIІ)
  7. Положення про порядок проведення обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1347-VІІ).

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 53 громади, 7 районних рад та Харківська обласна рада, що складає 95,3% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...