Проекти розвитку

На цій сторінці представлені програми, проекти, конкурси та гранти які спрямовані на розвиток місцевого самоврядування. Ви маєте можливість ознайомитись з різними проектами - від обласних до всеукраїнських та міжнародних. З часом інформація буде поповнюватися.
  • Конкурс проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє»- документи.

• Конкурс «Ефективна первинна медицина в громаді» - документи

• Обласна шкільна Спартакіада "Майбутній Олімпієць"документи.
  • Обласний конкурс "Сприяння місцевим радам у підготовці та затвердженні стратегій розвитку територіальних  громад"-документи.

Фонд Східна Європа

Місія Фонду Східна Європа – сприяти соціальному та економічному розвитку України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та підтримуючи партнерство громади, влади та бізнесу. Фонд Східна Європа (ФСЄ) допомагає громадянам будувати власне майбутнє, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та сприяючи партнерству громади, влади та бізнесу.

Детальніше тут: https://www.ceasc-bw.com/products/granti-programi-navchannya-dlya-organiv-mistsevogo-samovryaduvannya-ta-gromad/

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...