Спортклуб "Депутат"

Харківський обласний спортивний клуб «Депутат» є структурним підрозділом Асоціації без створення юридичної особи. Клуб здійснює всебічну роботу з популяризації здорового способу життя серед керівників, депутатів, старост, працівників місцевих рад області та членів їх сімей.

Головною метою Клубу є пропаганда здорового способу життя, активного відпочинку керівників, депутатів, старост, працівників місцевих рад області та членів їх сімей.

Основними завданнями Клубу є:

• залучення керівників, депутатів, старост, працівників місцевих рад області та членів їх сімей до активного відпочинку, зайнять фізкультурою та спортом;
  • участь у реалізації регіональних комплексних і цільових програм з питань фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи;
  • організація та проведення різного рівня змагань, турнірів, показових зустрічей членів Клубу, як між собою, так і за участі інших спортсменів;
  • проведення роботи щодо підготовки команд та індивідуальних членів  Клубу до участі у різного рівня змагань.

Керівник Клубу: Тітов Микола Ілліч, перший віце-президент Асоціації.

Скачати Положення про Клуб.

Новини, події Клубу

В спортивному турнірі перемогла збірна команда депутатів

Між депутатами та журналістами завершено спортивні змагання на Кубок голови обласної ради, який відбувся у Харківському обласному вищому училищі фізичної культури і спорту. Безпосередню участь у турнірі взяв голова обласної ради Сергій Чернов. Він змагався у настільному тенісі.

На початку турніру голова обласної ради зазначив, що після тривалої спортивної перерви сьогодні вперше бере участь у змаганнях: «В молодості я займався настільним тенісом протягом 10 років. Тепер слід реабілітуватися та відновлювати форму. Почну сьогодні. В спорті надзвичайно важливим є суперник. І чим він сильніший, тим більше я його поважаю».

В ході урочистого закриття спортивного заходу були оголошені переможці.

За результатами змагань з шахів:

1 місце серед жінок посіла Вероніка Руденко;

1 місце серед чоловіків – Микола Чаговець.

За підсумками змагань з шашок місця розподілились наступним чином:

1 місце серед жінок – Ганна Калантай;

2 місце – Тетяна Василець;

1 місце серед чоловіків – Володимир Полончук;

2 місце – Юрій Хомайко.

Переможці у настільному тенісі:

1 місце серед жінок – Тетяна Савченко;

1 місце серед чоловіків – Юрій Корж;

2 місце – Сергій Чернов.

Результати змагань з волейболу:

2 місце – збірна команда журналістів.

У змаганнях з футзалу перемогли:

Результати загальнокомандного заліку:

2 місце – збірна команда журналістів.

Сергій Чернов подякував учасникам за чудову гру, позитивні емоції та висловив сподівання на те, що змагання стануть щорічною традицією.

Після чого за сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, значний особистий внесок у розбудові інформаційного простору Харківщини, високий професіоналізм та з нагоди Дня журналіста нагородив працівників ЗМІ Почесними відзнаками: Грамотами та Подяками обласної ради.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...