Спортклуб "Депутат"

Харківський обласний спортивний клуб «Депутат» є структурним підрозділом Асоціації без створення юридичної особи. Клуб здійснює всебічну роботу з популяризації здорового способу життя серед керівників, депутатів, старост, працівників місцевих рад області та членів їх сімей.

Головною метою Клубу є пропаганда здорового способу життя, активного відпочинку керівників, депутатів, старост, працівників місцевих рад області та членів їх сімей.

Основними завданнями Клубу є:

  • залучення керівників, депутатів, старост, працівників місцевих рад області та членів їх сімей до активного відпочинку, зайнять фізкультурою та спортом;
  • участь у реалізації регіональних комплексних і цільових програм з питань фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи;
  • організація та проведення різного рівня змагань, турнірів, показових зустрічей членів Клубу, як між собою, так і за участі інших спортсменів;
  • проведення роботи щодо підготовки команд та індивідуальних членів  Клубу до участі у різного рівня змагань.  

Керівник Клубу: Тітов Микола Ілліч, перший віце-президент Асоціації. 

Скачати Положення про Клуб. 


Новини, події Клубу


 

Сергій Чернов: Футбол – спорт, що об’єднує

Голова Харківської обласної ради, президент Асоціації Сергій Чернов вручив нагороди переможцям та учасникам міжрайонного турніру з футзалу серед ветеранів, що відбувся сьогодні у Сахновщинському ДЮК ФП «Олімп».

 Учасниками щорічного турніру, який проводиться за підтримки обласної ради та Сахновщинської районної ради, стали команди ветеранів «Колос» Сахновщинського району, «Авангард» міста Лозова, «Факел» міста Красноград та «Таврія» міста Василівка Запорізької області.

 У захоплюючих поєдинках третє місце здобула команда «Авангард», друге – «Колос» (воротар – В. Яцина, заступник голови Сахновщинської районної ради), переможцем турніру стали футболісти Красноградщини.

 Сергій Чернов від депутатського корпусу вручив відзнаки Харківської обласної ради організаторам турніру та подякував їм за роботу.

 За участь у змаганнях він вручив кожній з команд медалі, дипломи, а переможцям турніру - кубок. Крім того, були відзначені й кращі спортсмени.

 «Сьогодні всі ми стали свідками швидкісного технічного футболу на виграш. Прекрасні команди, чудовий настрій, вірні вболівальники. Приємно, що на Сахновщинській землі вже багато років існує традиція, завдячуючи якій зустрічаються ветеранські команди, величезна кількість вболівальників, представники органів місцевого самоврядування гостьових та приймаючої команд», - зазначив голова Харківської обласної ради.

 Він також привітав команду-переможця, побажав спортсменам сил, натхнення, здійснення бажань, ніколи не зупинятися на досягнутому та додав: «Дуже приємно, що сьогодні, у важкій боротьбі, моя мала Батьківщина – Красноградщина – здобула перемогу. Футбол – спорт, який об'єднує всіх нас».

 Окрім того, Сергій Чернов поінформував, що цьогоріч, у рамках обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє», зала дитячо-юнацького комплексу фізичної підготовки «Олімп», де проводяться сьогоднішні змагання, буде відремонтована й у ній буде замінено вікна.

 Як повідомив директор Сахновщинського ДЮК ФК «Олімп» Валентин Пахущий, турнір проводиться вже більше десяти років та був започаткований ветеранськими командами міста Василівка (Запорізька область) та смт Сахновщина.

 «Матчеві зустрічі згодом трансформувалися у турнір, на який ми запрошуємо команди з Краснограда та Лозової. Господарі сьогоднішніх змагань – ветерани Сахновщини, - розповідає Валентин Пахущий. - Вважаю, своїм прикладом, гравці надихають молоде покоління до занять спортом, здорового способу життя та на спортивні здобутки. Навіть сьогодні, серед глядачів – багато юних гравців, що прийшли вболівати за своїх тренерів».

 В заході взяли участь депутат обласної ради Максим Колінько, голова Красноградської районної ради Володимир Птишник, голова Сахновщинської районної ради Віталій Левченко, Лозівський міський голова Сергій Зеленський, та Сахновщинський селищний голова Віктор Сидоренко.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...