Співробітництво

Асоціація підписала Угоду про співпрацю з Громадською радою при Головному управлінні ДПС у Харківській області.

Сьогодні була підписана Угода про співпрацю між Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області та Громадською радою при Головному управлінні ДПС у Харківській області.

«В наших громадах дуже багато питань та  проблем. Ми зараз  з органами місцевого самоврядування проходимо  етап реформування:  і в частині фінансової децентралізації, і адмінстративно-територіального устрою,  і змін  до податкового, бюджетного законодавств.  Тому наші  громади потребують допомоги, щоб якісно працювати на благо людей, на благо Харківщини», - сказала Людмила Немикіна.

За словами Артура Товмасяна,  для громад проводитимуться навчальні семінари, де фахівці пояснюватимуть основні нюанси нововведень. Також планується консультуватися з громадськістю щодо удосконалення податкового законодавства в цілому.

«Працювати в рамках угоди починаємо вже сьогодні. Готуємо першу навчальну зустріч, яка відбудеться 15 липня у Пісочинській громаді, - сказав Артур Товмасян

Також за словами Артура Товмасяна, серед головних завдань Угоди  - поліпшити умови для ведення підприємницької діяльності.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...