Навчальні заходи

На Лозівщині відбувся семінар-тренінг з актуальних питань підготовки проектів місцевого розвитку

Фахівцями управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв'язків Харківської обласної ради проведено семінар-тренінг щодо актуальних питань підготовки проектів місцевого розвитку в рамках Комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2017 – 2021 роки». Захід було організовано для представників місцевих рад Лозівського району, виконуючих обов'язки старост, представників громадських організацій, органів самоорганізації населення та ОСББ.

 Загалом у тренінгу взяли участь понад 60 фахівців органів місцевого самоврядування, що опікуються зазначеним напрямком роботи, та активних мешканців громади.

 Під час тренінгу обговорювалися практичні питання роботи над проектними заявками: формулювання проблеми, мети, заходів та завдань проекту, підготовки бюджету проектів, кошторисів тощо.

 За відгуками учасників, робота була цікавою та корисною, а згенеровані ідеї невдовзі будуть втілені у нових проектних заявках на обласний конкурс.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...