Попередня Наступна

Практика роботи Центрів надання адміністративних послуг

м. Первомайський та смт Нова Водолага (ОТГ)

ЦНАПи розташовано на перших поверхах у будівлях місцевих рад. Центри обладнані пандусами, паркувальними майданчиками для машин, вело- та мототранспорту та місцями для зберігання дитячих колясок.

ЦНАП м. Первомайського щоденно обслуговує понад 100 громадян, надаючи більше ніж 100 адміністративних послуг, а ЦНАП Нової Водолаги щоденно обслуговує більше 30 громадян, надаючи понад 60 послуг.

Серед служб, які надають послуги через ЦНАП, є Держгеокадастр, сервісний центр МВС, відділ ЖКГ, відділ Державної реєстраційної служби тощо.

У ЦНАПах здійснюється реєстрація: ФОП та юридичних осіб; прав на нерухоме майно; статутів тергромад; місця проживання. Надаються паспортні та соціальні послуги. Вирішуються житлові, родинні та земельні питання. Надаються довідки з місця реєстрації, документи дозвільного характеру, закордонні біометричні паспорти громадян України та ID-карти тощо.

ЦНАПи обладнані рецепціями з електронною чергою, мають зручні місця очікування з вільним доступом до WI-FI, місця для заповнювання документів з інфо-стендами, дитячі куточки, термінали для оплати комунальних та інших послуг.

Перевагами центрів є: зручне територіальне розташування та логістика; універсальне обслуговування фахівцями високого рівня; орієнтований на громадян режим роботи; прозора система обслуговування; комфортні зони для очікування та обслуговування, у тому числі, для осіб із обмеженими можливостями, батьків з дітьми; максимальна інформативність, зручна рецепція.

Контакти:

  • ЦНАП Первомайської міської ради Харківської області

Адреса: Харківська обл.,

м. Первомайський,

просп. 40 років Перемоги, 1, каб. 8.

Тел./факс (05748) 3-41-03

Електронна адреса:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Адреса веб-сайту:

http://www.pervom-rada.gov.ua.

Skype: tsnap.pervomayskiy.

 

  • ЦНАП Нововодолазької селищної ради (ОТГ) Харківської області

Адреса: Харківська обл.,

смт Нова Водолага,

вул. Донця Григорія, б.14, 1-й поверх.

Тел. (05740) 4-20-26, (05740) 4-45-95.

Електронна адреса:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Skype: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...