Продовжуються консультації щодо змін до Основного закону України

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов взяли участь в обговоренні змін до Конституції України щодо децентралізації влади.

 Сьогодні у Києві відбулася зустріч представників Офісу Президента України, народних депутатів, членів Конституційної комісії з підготовки змін до Конституції, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування та науковців.

 Зокрема участь в обговоренні взяли перший заступник голови фракції політичної партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко, народний депутат, представник Президенту України в Конституційному суді України Федір Веніславський, народні депутати Віталій Безгін та Лариса Білозір, президент Національної академії правових наук України Олександр Петришин, професор Анатолій Заяц, член Правління УАРОР, голова Нижинської районної ради Чернігівської області Олег Бузун та інші.

 В ході зустрічі учасники визначилися з основних положень Концепції внесення змін до Конституції України.

 До 12 червня пропозиції будуть узагальнені та надані на розгляд основних стейкголдерів конституційного процесу.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...